Wiha 44351 Masina de insurubat

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

Wiha Set șurubelniță electrică pentru începători, 1000V, 4 bucăți, WIHA speedE® I (44351)

786,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
alprod.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 786,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Wiha: Wiha Masina de insurubat

Einhell RT-SD 3.6 Li Kit (4513495) Masina de insurubat de la 214,22 RON Einhell RT-SD 3.6 Li Kit (4513495) Black & Decker A7071 Masina de insurubat de la 180,58 RON Black & Decker A7071 FEIN ASCS 6.3 (71131163000) Masina de insurubat de la 1 918,00 RON FEIN ASCS 6.3 (71131163000) FEIN ASCT 18 M (71131664000) Masina de insurubat de la 2 737,00 RON FEIN ASCT 18 M (71131664000)
Descrierea produsului
Mod de alimentare Acumulator

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Oricine își petrece cea mai mare parte a zilei strângând șuruburile știe cât timp durează și ce încordare considerabilă o provoacă încheieturilor pe perioade lungi de timp. Cu prima șurubelniță electronică din lume, speedE® I de la Wiha, astfel de probleme ajung de domeniul trecutului! Cu speedE® I, strângeți șuruburile de două ori mai repede decât cu o șurubelniță convențională și aveți în continuare control total asupra forței de strângere datorită funcției de protecție a materialului. La atingerea 0.4 Nm, prinderea asistată se oprește automat pentru a proteja materialul, iar utilizatorii pot termina prinderea cu atenție manuală. Datorită formei sale premiate al mânerului SoftFinish, speedE® I reduce considerabil solicitarea articulațiilor, tendoanelor și mușchilor. Este recomandat de medicii și terapeuții germani de la German Campaign for Healthier Backs tocmai din acest motiv. Lumina LED integrată strălucește direct pe șurubul și piesa de lucru la care lucrează utilizatorul. Șurubelnița electronică îmbunătățește eficiența de zi cu zi, în special datorită designului său compact. Cu bateria reîncărcabilă standard 18500, pot fi efectuate cel puțin 800 de fixări la fiecare încărcare. În combinație cu biții slimBit certificate VDE, speedE® I oferă electricienilor protecție deplină în timpul lucrului lor zilnic. O varietate de profile slimBit diferite oferă o soluție pentru fiecare profil de șurub.
Instrument ideal pentru toate sarcinile de fixare cu șuruburi, cum ar fi: instalarea prizei, lucrul în dulapuri de distribuție, întreținerea și instalarea industrială, întreținerea și repararea echipamentelor motorizate, aparate de uz casnic și electrocasnice, montaj ferestre și uși, încălzire, aer condiționat și instalații sanitare , și reparații de biciclete, motociclete și mașini de tuns iarba. De asemenea, este perfect potrivit pentru asamblarea mobilierului, reparații și alte sarcini de fixare legate de hobby-urile de acasă.

Conținut:
- 1x bit electric slimBit, Pozidriv PlusMinus: SL/PZ2 x 75 mm
- 1x Încărcător Li-Ion
- 1x Baterii Li-Ion, 1500 mAh
- 1x Șurubelniță electrică speedE®

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.